Original Muesli

En perfekt blandning

Alpen Original Muesli är en kombination av saftiga russin för att hjälpa till att ge fiber, krämiga havregryn, rostade hasselnötter och mandel liksom fullkornsveteflingor som hjälper till att ge dig energi för dagen.*

Den har blandats av våra experter för att maximera smaken och för att skapa en utsökt och hälsosam frukost**.

 

*Alpen är två tredjedelar kolhydrat som hjälper till att ge energi till kroppen som en del av en hälsosam kost och livsstil.

*Alpen har låg natriumhalt och att minska konsumtionen av natrium bidrar till att bibehålla normalt blodtryck som en del av en hälsosam kost och livsstil.


Näring Ingredienser Lagerhållare
Näring Per 100g Per Serving (45g)
Energi 1578kJ/374kcal 710kJ/168kcal
Fett 5.6g 2.5g
  varav mättat fett 0.9g 0.4g
Kolhydrat 66g 30g
  varav sockerarter 21g 9.5g
Fiber 7.7g 3.5g
Protein 11g 5.0g
Salt 0.25g 0.13g

Ingredienser

Fullkornsvete (39%), fullkornshavre (37%), russin (12%), socker, fettfri mjölkpulver, mjölkvasslepulver, blandade rostade nötter (2.0%) (hasselnötter och mandlar), salt.

Allergideklaration

Allergiframkallande ämnen och spannmål som innehåller gluten är markerade med fet stil i ingredienslistan. Ej för nötallergiker.

Lagerhållare

Below is a list of retailers that stock this product at selected stores. Please contact the retailer for specific store details. Our products are also stocked at many excellent independent stores throughout the UK.

Stockist information coming soon.

Information

Klicka på länken nedan om du behöver ytterligare information om företaget eller våra varumärken eller om du vill kontakta kundtjänsten.

E-post Kundtjänst

Våra Märken

Left Right

Weetabix

Different For A Reason

> Se Weetabix Produkter

Alpen

En perfekt blandning

> Se Alpen Produkter

Weetos

Weetos är utsökta knapriga chokladrullar

> Se Weetos Produkter