Företagsöversikt

Weetabix Food Company är den näststörsta märkesproducenten av flingor och spannmålsstänger I Storbritannien. Företaget som är baserat i Northamptonshire, Storbritannien, inkluderar Weetabix, Alpen, Ready brek, Weetos, Oatibix och Alpen Cereal Bars i dess märkesfamilj. Weetabix-märket har producerats och sålts i Storbritannien sedan 1932, i dag är det Storbritanniens bästsäljare, det pålitligaste och mest rekommenderade flingor och är ett av Storbritanniens mest ikoniska märken.

Kvarnarna vid Burton Latimer exporterar till mer än 80 länder runtom i världen och all vete för Weetabix-märket odlas inom 50 miles från kvarnarna. Besök www.weetabix.com för länkar till webbsidor runtom i världen.

Weetabix Food Company var ett familjeföretag fram till 2003, nu är det ett dotterbolag till Post Holdings, Inc., med högkvarteret i St. Louis, Missouri.  Post Holdings, Inc är ett konsumentemballageföretag som arbetar med center-of-the-store, mattjänst, privatmärkning, nedkylda och active nutrition matkategorier. Post Holdings, Inc finns listad på New York Stock Exchange (NYSE: POST).

 

> Back to Weetabix Food Company

Information

Klicka på länken nedan om du behöver ytterligare information om företaget eller våra varumärken eller om du vill kontakta kundtjänsten.

E-post Kundtjänst

Våra Märken

Left Right

Weetabix

Different For A Reason

> Se Weetabix Produkter

Alpen

En perfekt blandning

> Se Alpen Produkter

Weetos

Weetos är utsökta knapriga chokladrullar

> Se Weetos Produkter