FÖRETAGSÖVERSIKT

Vill du lära känna oss lite bättre?
Börja med att utforska företaget bakom varumärkena.

STORBRITANNIENS FRUKOSTIKON

Vi har nått långt sedan vår första låda med Weetabix lämnade vår kvarn i Burton Latimer 1932. Under de senaste åtta decennierna har vi närt landet med en familj av varumärken som inkluderar: Weetabix, Alpen, Weetabix On The Go drinks, Oatibix, Ready brek, Weetos, och Alpen Cereal Bars. Idag är vi Storbritanniens mest sålda, mest pålitliga och mest rekommenderade flingor, som svarar på våra kunders förändrade behov.

EN BRA START BLIR GLOBAL

Våra kvarnar i Northamptonshire exporterar i dagsläget till över 80 länder över hela världen. Vi är också riktigt stolta över att vi köper vete till våra Weetabix-kex från gårdar inom 80 killometers avstånd från vårt huvudkontor i Burton Latimer.

INTERNATIONELLT ÄGARSKAP

Weetabix Food Company var ett familjeägt företag fram till 2003 och är nu ett dotterbolag till Post Holdings, Inc. med huvudkontor i St. Louis, Missouri. Post Holdings, Inc är ett konsumentvaruföretag som verkar inom livsmedelsbranschen med livsmedelstjänster, livsmedelsingredienser, återförsäljarmärken, kyld och aktiv näringsriktig mat. Post Holdings, Inc är registrerade på New York Stock Exchange (NYSE: POST)

STOLTA ATT LIVNÄRA NATIONEN

Gör en vandring längs minnets aveny med alla avgörande ögonblick i vår långa och ärofyllda historia.